Mai Euro árfolyam


Nem csak a forex kereskedőket érdekli az euro árfolyam, hiszen sokaknak van (még) deviza alapú hitele, de a külföldön vagy a nemzetközi webshopokban megvásárolt árukat euroban is ki lehet kifizetni.

Nem Magyarországon dolgozol, talán európai útra készülsz, euroba fektetnél, vagy egyszerűen a szomszédos országok egyikében tankolnál, vásárolnál, költenéd a pénzt? Tehát az árfolyamadat kevesek számára közömbös.

(Köztudottan bevezetése óta az euró - az európaiak egységes valutája - a második legjelentősebb tartalékvaluta, valamint a második legtöbb tranzakciót lebonyolító pénznem az amerikai zöldhasú mögött, és nem utolsó sorban a világon a legnagyobb összértékben jelen levő készpénzállomány.)

Egy szó mint száz, szeretnéd tudni milyen aktuális euro árfolyammal kalkulálhatsz.

A vásárlóCsapat oldalán segítségként publikáljuk a gyakori magyar pénzintézetek (pl. OTP)és a Magyar Nemzeti Bank hivatalos, aktuális napi euro valuta-deviza, vételi-eladási, illetve középárfolyamait. Egyebek mellett az is nyomon követhető, hogy az egyes bankok kurzusai mekkora mértékben különböznek az etalonnak számító MNB középárfolyamtól, azaz milyen marzzsal ténykednek.

Emellett megtekinthetők a kiválasztott pénzintézetnél a valamennyi konvertibilis pénznemre (valuta és deviza) alkalmazandó átváltási árfolyamadatok is.

Egyéb pénznemek mellett elsősorban az euro korábbi időszak árváltozásairól grafika nyújt beszédes képet.

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2015-05-20 15:14