Szakszerű utólagos falszigetelés korrekt költségekkel.

Címkék: aquapol, Juhász Péter, falkiszaritas.hu, utólagos falszigetelés, vizes falak szigetelése, vizes fal szigetelés

Senki sem szereti, ha az általa nagyon sok áldozattal megtervezett, felépített vagy megvásárolt ház a hiányos falszigetelés miatt állandóan csak a falnedvesedési problémákkal küzd. Ma a salétromos falak vakolása, vizes falak szigetelése igencsak népszerű témakör.

Senki nem szereti, ha a vízszigetelés hiányossága miatt a vizes falakon előjönnek a penészfoltok és a salétrom kristályok.

Senki sem szereti, ha az ingatlanba belépve megcsapja a kellemetlen szag.

Sokkal jobb egy olyan ház, aminél a falszigetelés jól működik, aminek a falai szárazak, a klímája nem egészségtelen, a fűtési költsége alacsony, amire mindenki előtt büszke lehet.

Ha a vízszintes sávszigetelés hibátlanul működik, a káros hatások eltűnnek: megszűnik a vakolat feltáskásodása, eltűnik a dohos szag és a penész, csökkennek a légúti panaszok, szárazzá válnak a falak, alacsonyabbak lesznek a fűtési költségek, megnő az otthona értéke!

Ha a házát valóban egészségessé, szárazzá akarja tenni, meg akar szabadulni a sokszor évente esedékes vakolat felújítástól és festéstől, akkor az utólagos falszigetelés egy jól bevált, profi módszerére lesz szüksége, ami igazán hatékony a nedves falak ellen. Végül is hiába van egy szép épülete, ha nem leli benne örömét, mert állandóan fel kell újítani a vízszintes sávszigetelés hiánya vagy sérülése miatt.

Ön a legjobb helyen jár, ha az a célja, hogy eljusson a nedves épülettől a száraz falakkal határolt otthonig.
Segítek Önnek abban, hogy megtalálja a szakszerű utólagos vízszigetelés megoldást elérhető költségekkel.

Forrás: falkiszaritas.hu, 2015-09-03 16:19