Modern alternatív fűtés: Aquarea hőszivattyú

Aquarea T-CAP hőszivattyúval a korszerű fűtés többé már nem megfizethetetlen álom. Ezernyien azt vélik, hogy egy hőszivattyú szerzése igencsak drága. De egy gyors számítással rögtön világossá válik, hogy ez milyen hatalmas tévedés. Néhány év alatt az ósdi fűtés miatt jóval többet költünk fölöslegesen, mint amennyibe kerül egy modern hőszivattyú. Páratlan módon a Panasonic Aquarea hőszivattyú mínusz tizenöt fokban is megőrzi tökéletes hatékonyságát. Ezért sokkal rövidebb idő alatt megtérül a hőszivattyúba beruházott pénz

Hőszivattyús fűtés - Ma meghatározó kérdés a takarékos fűtés. A korszerű technológia lehetővé teszi, hogy bankszámlánkat kímélve oldjuk meg a megfizethető fűtést. Ma a geotermikus fűtés, hőszivattyú árlista nagyon népszerű téma. Az egyik közismert, modern választási lehetőség az Aquarea hőszivattyú üzemeltetése. Aquarea T-CAP hőszivattyúval lényegesen csökkenthető a fűtés költsége. Emellett nem okoz gondot az Aquarea T-CAP hőszivattyúnak a telepítése.

A szén ára egyfolytában magasabb lesz. Ezek az energiahordozók rövid időn belül kiapadnak. Aquarea hőszivattyúval függetlenné válhatunk a gázár robbanás drasztikus hatásától. Nyugodtan tölthetjük napjainkat. Nem kötelező attól borzongani, hogy az olaj ára bármelyik héten az egekbe ugorhat. Ugyanakkor a Panasonic Aquarea hőszivattyú újratermelődő energiaforrás. Egy teljes életen át alacsony árú fűtést ad.

Egy fejlett Panasonic Aquarea hőszivattyút régebbi fűtési rendszerhez is alkalmazhatjuk. Nem szükséges százezreket félretenni az Aquarea hőszivattyúk telepítésére. A beépítés a jelenlegi radiátoros rendszeren keresztül is lehetséges. Igen megbízható használat közben. Tudniillik nem jön létre káros anyag. Alacsony fenntartási költség jellemző az Aquarea hőszivattyúkra.

Hőszivattyús fűtés kiépítése minden esetben kifizetődő. A gázszámla költsége várhatóan ötven százalékkal lesz olcsóbb a geotermikus fűtésnek köszönhetően. A pénztárcabarát fűtés mellett biztosítja a családnak a meleg vizet is. A megspórolt Forint a pénztárcánkban marad.

Környezetünk megóvása szempontjából is a listák elején van a Panasonic hőszivattyús fűtés. Tulajdonképpen semmilyen károsanyagot nem bocsát ki. Egészséges életünk és bolygónk védelme szempontjából fontos beruházás. Gyermekeinkre is ügyeljünk, amikor a bolygó véges energiahordozóit használjuk fűtéshez.

Az Aquarea T-CAP hőszivattyú valójában egy inverz hűtőszekrény. Valamennyien tudjuk, hogy a hűtő a konyha meleg levegőjét hűti le. A Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyúk működése ugyanilyen. Csakhogy fordítva játszódik le a művelet. Egy magasabb hőfokú helyről elvonja a hőt és leadja a hidegebb hőmérsékletű helyen. Ennek a műveletnek a működtetéséhez pénztárca kímélő elektromosságra van szükség.

Kategória: Panasonic Aquarea T-CAP, hőszivattyú

Forrás: aquarea.hu, 2016-10-17 18:44