Részecskeszűrő felújítás

A részecskeszűrő funkciója az, hogy akadályozza az egészség- és környezetroncsoló szemcsék szabadon távozását

Részecskeszűrő - A részecskeszűrő baja általában 160 ezer km körül jelentkezik. Ez jórészben a személygépkocsi használatbavételétől függő. Akik kiváltképpen városban használják, gyorsabban találkoznak a problémával. A részecskeszűrő regenerálja magát. Részecskeszűrő tudásbázis a reszecske-szuro.hu weblapján. Csakhogy ehhez intenzívebb fordulatszámon kell autózni több ideig. A regenerálódás folyamata elindul, a részecskeszűrőben előforduló szennyeződés kiég. A Szűrőrészecske részecskeszűrő weblapján olvasható még több javaslat.

A részecskeszűrő javítása nagyon drága kiadás. Nagyon mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. Az eredeti részecskeszűrő ára több százezer Ft. Számtalan rémhír terjed a részecskeszűrővel kapcsolatosan, mert a korrigálás költsége nagyon drága.

Gondoljunk a részecskeszűrő eltömődésére, ha a gépjármű fogyasztása megnőtt mialatt a teljesítménye durván romlott. Ha a részecskeszűrő ellenőrző lámpája kigyullad, ne ijedjünk meg. Menjünk ki az autópályára és pörgessük meg a fordulatszámot. Amikor ez sem segít, keressünk fel egy részecskeszűrő specialistát. Aki az új részecskeszűrő költségének töredékéért kiégeti a részecskeszűrőt.

Címkék: Részecskeszűrő

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2017-07-24 20:50