Online rádió felkapott felvételekkel

Sok felkapott zene az online rádióban

Alapvető célja az ismert online rádiónak, hogy lehetőséget adjanak a fogyatékkal élő embereknek, akik egyébiránt nem tudják megmutatni képességeiket. Aki ennek az online rádiónak a műsorait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen beszél nem tud járni. Ettől függetlenül a kifejező készsége teljes mértékben ugyanolyan, mint ép kollégáinak. Az online rádió személyzetének sarkalatos, hogy a nép többi rétege alaposabban megismerje mozgássérült embertársát.

Az online rádió munkatársainak többsége látás- és mozgás sérült, akik együtt készítenek műsorokat ép kollégákkal. Roppantul bámulatos, hogy az online rádióban húsz kolléga gályázik önkéntesként. Tudásbázis a Lépés Rádió online rádió weboldalon.

Korunkban már sok helyen van érzékenyítő rendezvény. Amelyet abból a célból hoznak létre egyesületek, hogy az egészséges társadalom jobban megismerhesse a sérült egyének életét. Ebben segít a rendkívüli online rádió. Sajnálatos módon Magyarországon még mindig nagyon sok ember távolságot tart. Kerüli a fogyatékkal élő személyeket és aligha tudja elképzelni, hogyan tud valaki vakon műsort készíteni az online rádióban.

Forrás: lepesradio.hu, 2017-10-07 20:41