Részecskeszűrő tisztítás házilag

A részecskeszűrő szerepe az, hogy akadályozza az egészségroncsoló részecskék szabadon távozását

A részecskeszűrő baja legfőképp 160 ezer km körül jelentkezik. Ez nagyrészt a jármű igénybevételétől függő. Akik kiváltképpen városban használják, gyorsabban szembesülnek a komplikációval. A részecskeszűrő kitisztítja önmagát. De ehhez magasabb fordulatszámon kell haladni huzamosabb ideig. A regenerálódás folyamata beindul, a részecskeszűrőben megtalálható korom elég.

Rengeteg rémhír terjed a részecskeszűrővel kapcsolatosan, mivel az új vásárlás költsége nagyon magas. Részecskeszűrő tudásbázis itt. A részecskeszűrő cseréje nagyon drága kiadás. Rendkívül mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. A Szűrőrészecske részecskeszűrő weblapján kereshető még több ötlet. A minőségi részecskeszűrő díja több százezer Ft.

Gondoljunk a részecskeszűrő eltömődésére, ha a gépkocsi üzemanyag fogyasztása megnőtt míg a teljesítménye jelentősen romlott. Ha a részecskeszűrő check lámpája kigyullad, ne essünk pánikba. Autózzunk ki a sztrádára és pörgessük meg a motort. Amikor ez sem segít, keressünk fel egy részecskeszűrő szakértőt. Aki egy új részecskeszűrő díjának töredékéért kitisztítja a részecskeszűrőt.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2017-11-13 11:20