Tárgyaláshoz is kiváló eszköz a konferencia mappa!

És mi legyen benne? Először is egy jó golyóstoll és egy jó jegyzettömb. Bizonyára többen is tapasztalták, hogy ez bizony kevés. Ahhoz, hogy felkészültek legyünk egy találkozón sok kellékre lehet szükségünk, úgy, hogy lehetőleg egyben legyen minden. A jó konferencia mappa titka a sok tároló zseb. A hatékonyságot tovább javíthatjuk jelölőcímkékkel. Fontos, hogy ha bővül a papírok mennyisége - vagy éppen fogynak a dokumentumok - a mappa anyaga ezt kezelni tudja, és ne nyújtson olyan látványt, mint amit 10 éve használnak. Tartósságát tekintve a konferencia mappa anyaga környezetbarát polipropilén.

Egy konferencián üzleti kapcsolatokat is építhetünk. Jó, ha van külön zseb a névjegyeknek és CD-nek, nálunk van a vállalat bemutatkozó anyaga esetleg digitális bemutatója. Mindez úgy, hogy átlátható, de ugyanakkor egységes legyen. Így akár egy baráti beszélgetés alkalmával is átadhatjuk vállalkozásunk prospektusát. Többnyire mi is kapunk ilyen anyagokat, CD-ket, ekkor jól jön a számos rekesz. Építészeknek, grafikusoknak, mérnököknek ideális munkaeszköz egy konferencia mappa.

Néha szükség lehet tűzőkapocsra, celluxra, kapocskiszedőre, binder csipeszre, számológépre vagy szövegkiemelőre is. A konferencia mappában mindez elfér, akár kis irodát is beletehetünk. A konferencia mappa akkor is jól jön, ha nincs éppen jegyzetelésre alkalmas felület, mivel a kemény borítójú mappa ezt helyettesítheti. És nem utolsó sorban az is előny, ha jól záródik, és szállításkor nem hullnak ki belőle a papírok.

Forrás: wts.hu, 2017-12-28 23:40