Online rádió felkapott zenékkel

Sok közismert felvétel egy rendkívüli online rádióban

Roppantul lélegzetelállító, hogy az online rádióban 20 műsorvezető szorgoskodik önkéntesként. Tudásbázis a Lépés Rádió online rádió honlapon. Az online rádió műsorvezetőinek többsége látás- és mozgás sérült, akik közösen készítenek műsorokat egészséges munkatársakkal.

Fontos célja a kedvelt online rádiónak, hogy teret adjanak a fogyatékkal élő embereknek, akik egyébként nem tudják feltárni tehetségüket. Az online rádió személyzetének lényegi, hogy az emberiség többi rétege jobban megismerje sérült embertársait. Aki ennek az online rádiónak a műsorait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen szól nem tud járni. Ettől függetlenül a kifejező készsége teljes mértékben ugyanolyan, mint ép kollégáinak.

Ma már számos helyen található érzékenyítő program. Amelyet acélból hoznak létre szervezetek, hogy az ép társadalom jobban megismerhesse a sérült egyének világát. Ebben partner a rendkívüli online rádió. Sajnos hazánkban még mindig sok ember távolságot tart. Elkerüli a fogyatékkal élő személyeket és nehezen tudja elképzelni, hogyan tud valaki látássérülten műsort vezetni az online rádióban.

Forrás: lepesradio.hu, 2018-05-19 22:48