Online rádió népszerű felvételekkel

Különös online rádió célja legfőképp az, hogy a sérült embereket közelebb hozzák a emberiség többi rétegéhez

Fölöttébb döbbenetes, hogy az online rádióban húsz kolléga fáradozik önkéntesként. Az online rádió kollégáinak többsége látás- és mozgás sérült, akik karöltve készítenek műsorokat egészséges kollégákkal.

Sajnálatos módon hazánkban még mindig nagyon sok ember távolságot tart. Elkerüli a fogyatékkal élő embereket és nemigen tudja elképzelni, miként tud valaki vakon műsort készíteni az online rádióban. Napjainkban már nagyon sok helyen található érzékenyítő rendezvény. Amelyet abból a célból hoznak létre egyesületek, hogy az ép társadalom kellően megismerhesse a fogyatékos személyek életét. Ebben segít a különleges online rádió. Részletek a Lépés Rádió online rádió blogon.

Aki ennek az online rádiónak a műsorait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen szól nem lát. Ettől függetlenül a kifejező készsége teljesen ugyanolyan, mint látó munkatársainak. Az online rádió közösségének meghatározó, hogy a társadalom többi rétege alaposabban megismerje sérült embertársait. Meghatározó feladata a szeretett online rádiónak, hogy esélyt adjanak a fogyatékkal élő embereknek, akik egyébként nem tudják megmutatni képességeiket.

Forrás: lepesradio.hu, 2018-10-17 16:10