Kör alakú etikett címke milyen átmérőben kapható?

Kapható egy etikett öntapadós címke típus, ami más, mint a megszokott négyszög alakú etikett címkék. Ők a kör alakú nyomtatható etikett címkék. Létezik tekercses és A5-re hajtogatott változata is. A jó nyomtathatóság érdekében ajánlatos az etikett címke A4-es változatát beszerezni. Körcímkéből bő méretválaszték áll rendelkezésre sokféle kiszerelésben. A kisebb körcímke méretek 14mm és 18mm átmérőben 20 íves adagokban kaphatók. A közepes és nagy méretek beszerezhetők 20 vagy 100 íves változatban is. A közepes méretű körcímkék 25 mm, 30 mm és 40 mm átmérőben kaphatók, míg a nagyméretű körcímkék átmérője 45mm és 60mm.

Minél kisebb a kör alakú etikett címke átmérője annál több fér el egy íven és fordítva. A két véglet a 14mm és a 60mm, míg az előzőből 247 darab fér el egy A4-es íven addig a társából csupán 12 darab kör alakú etikett címkét találunk. Érdemes jól átgondolni, hogy milyen méretű körcímkére van szükségünk valójában, mert nem mindegy, hogy egy pötty menyibe kerül.

A Rayfilm kör alakú címkék előnye

  • Olcsó papír alapú címkék
  • Nagy választék
  • Fénymásolható, lézer és tintasugaras nyomtatóval is nyomtatható
  • Több kiszerelésben is kapható

A Rayfilm körcímkék lézer és tintasugaras nyomtatóval is nyomtathatók vagy fénymásolhatók. A címkék minősége lehetővé teszi, hogy színes nyomtatásban is megfelelő eredményt érjünk el. Nagysebességű fénymásolóknál is garantált az elakadás mentes nyomtatás, mert az új technológia miatt ragasztó nem kerülhet a nyomtatóba.

A papír alapú körcímkék egyik előnye, hogy olcsó és a legtöbb felületen kitűnő nyomtatási minőséget érhetünk el vele. Könnyen és gyorsan leválasztható a hordozó rétegről, egyszerűen ráragasztható a termékre, zacskóra, dobozra vagy tokra.

Forrás: wts.hu, 2018-11-30 22:05